top of page

Experience Session "Diversity & Inclusion Booster" in CROATIANPrijavi se na sesiju pod temom „Raznolikost i inkluzija“ i iskusi snagu qohubsa u akciji. Otkrij kako brzo pokrenuti smislenu konverzaciju o radu i suradnji, izgraditi zajedničko razumijevanje i osjećaj zajedništva te potaknuti brze i skalabilne promjene.


Vaše pogodnosti

Tijekom qohubs Experience sesije, sudjelovat ćeš u posebno osmišljenoj, 90-minutnoj sesiji pod nazivom "Raznolikost i inkluzija". Sesija pruža pet uzbudljivih lekcija ili dubokih uvida o poticanju raznolikosti i inkluzije na radnom mjestu. Pripremi se na iznenađenje!


Događaj

Sudjelovanje u cjelokupnom događaju traje 2 sata (120 minuta) od čega je 90 minuta namijenjeno za qohubs učenje u malim grupama.


Program

Događaj traje 2 sata (120 minuta) uz:


• kratki uvod: Što je qohubs i kako radi?

• 90-minutna qohubs sesija: Raznolikost i inkluzija (u malim grupama)

• refleksija: razmjena iskustava o učenjima iz sesije

• izborno: ostanite s nama kako biste dobili odgovore na sva svoja pitanja o qohubsu


Kome je sesija namijenjena

Za menadžere, voditelje timova, stručnjake za organizacijsku kulturu, organizacijsko učenje i razvoj, HR i komunikacije - za sve one koji traže učinkovitu infrastrukturu za grupno učenje i poticanje brzih i skalabilnih organizacijskih promjena.Datum i vrijeme: četvrtak, 10. studeni 2022. od 14:00 sati. do 16:00 sati

Jezik: hrvatski

Video platforma: Zoom

Cijena: 150,69 kn + PDV (20 Eura + PDV)Sve što ti treba, je dobra volja i računalo s kamerom i zvučnikom.Prijave su otvorene do utorka, 08. studenog 2022. do 16.30 sati.

Comments


bottom of page